Teamlead Development & Innovation

Solliciteer nu

Wij zijn opzoek naar onze Steve Wozniak. Kun jij de kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan, toepassen bij het maken van baanbrekende oplossingen voor onze klanten? Kun jij als mentor en coach fungeren naar onze junior, medior en senior developers? Kun jij ons development team naar een hoger niveau tillen? 

Naast je rol als teamcaptain voor het development team, werk je ook nauw samen met ons team van project managers om een project succesvol op te leveren. Zij ontzorgen jou zodat jij je kan focussen op hetgeen waar het leven echt om draait: Development! Jij tilt met jouw aanwijzingen de ontwikkeling van het development team naar nieuwe hoogtes.

wij werken met.

wie wij zoeken.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt 5+ jaar relevante werkervaring en het liefst bij een bureau
 • Je hebt 2+ jaar ervaring als (team)lead en het coachen van developers
 • Je beheerst in ieder geval de volgende talen: php, html, js, (s)css
 • Je hebt ervaring met het opzetten van de IT architectuur en infrastructuur i.c.m. Continuous Integration/Deployment in cloud omgevingen
 • Ervaring met het gebruik en maken van REST(ful) API’s;
 • Je kunt ons en je team alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van development en volgt de laatste innovaties op de voet
 • Onophoudelijke drive om jezelf en jouw toekomstige team verder te ontwikkelen;
 • Je bent oplossing- en klantgericht
 • Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels

wat wij bieden.

 • 😎 awesome job; Baanbrekende oplossingen voor A-merken die een plek winnen in onze prijzenkast.
 • 💸 awesome salary; Een goed salaris, reiskosten-, onkostenvergoeding en opleidingsbudget.
 • 🍏 awesome gear; Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.
 • 🚀 awesome place to work; Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, kart cups, lan parties en hover boards.
 • 🏆 healthy place to work; Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties. Onbeperkt squashen, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.
 • 🧓 awesome retirement; Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

met wie je samenwerkt.

Koen Hendriks

front-end developer

Pepijn Blom

DevOps engineer

Yuraymar Stewart

front-end developer

Michael

grumpy grandpa

Suraj Sanchit

CXO

I'm in.

Ga verder en solliciteer direct! Je weet vast wel hoe het werkt. Wil je toch nog meer over gracious te weten komen, of ben je nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze website even.

* Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.