Senior Visual Experience Designer

Solliciteer nu

Herken je dat gevoel? Je zit 's avonds op de bank je favoriete Netflix serie te bingewatchen en ineens krijg je een creatieve ingeving voor één van de gave projecten waar je mee bezig bent? Dan wil je daar het liefst direct mee aan de slag! Word jij warm van de micro-animaties die je tegenkomt als je aan het surfen bent of de origineelste campagnes die je op straat of op TV tegenkomt. Dan ben jij misschien wel net zo'n vakidioot als dat wij zijn! Onze liefde voor design stopt nooit en kent geen grenzen. Waar je ook bent op de dag, design kleurt ons leven 24 uur per dag!

Krijg je het hier al warm van? Lees dan vooral even verder.

Wij zijn gracious, een van de toonaangevende digital agencies uit Nederland. Wij ontwerpen, bouwen en promoten awesome brands zoals Hunkemöller, Bax Music, Amac en bol.com.

bezit jij het ware designers DNA?

Wij zijn op zoek naar een Senior Visual Experience Designer met passie voor online design. Ben jij een generalist op het gebied van design? Heb jij een voorliefde voor webdesign, interaction design, user interface design, user experience design en/of visual design? Ben jij een inspirator die de klantbeleving kan optimaliseren gedurende de customer journey? En ben jij een teamspeler? Dan ben jij een èchte full-stack designer met een groen hart!

Samen met een team van generalisten zijn jouw taken binnen gracious het bedenken, doordenken, ontwikkelen, opleveren en documenteren van creatieve concepten en designs. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houdt je bezig met nieuwe innovatieve design principes. Met jouw kennis en vaardigheden, ervaring, humor en gezonde overtuigingskracht weet jij jouw collega’s optimaal te laten profiteren van de diverse mogelijkheden op het gebied van design in de breedste zin van het woord.

wie wij zoeken.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt 5+ jaar relevante werkervaring en het liefst bij een bureau;
  • Je hebt ervaring met het realiseren van digital experiences;
  • Ruime ervaring met de Adobe Suite en Sketch;
  • Je hebt een sterk analytisch en empatisch vermogen;
  • Je ademt creativiteit, denkt outside-the-box en bent initiatiefrijk;
  • Je bent een teamspeler, neemt het voortouw en geeft de richting aan;
  • Een trendwatcher met oog voor detail;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

wat wij bieden.

😎 awesome job; Bedenken en ontwerpen van innovatieve concepten voor A-merken die een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary; Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🍏 awesome gear;
Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🚀 awesome place to work;
Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work;
Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties. bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement;
Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilége, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur.

Ronald Nouse

Content and Campaign Producer

Suraj Sanchit

CXO

Felipe Carvalho

Visual Experience Designer

Dillen Verschoor

Visual Experience Designer

Gizem Toprak

Visual Experience Designer

Mehmet Yavuz

Visual Experience Designer

I'm in.

Binnen gracious hechte wij veel waarde aan een transparant wervingsbeleid. Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken. Hoe meer je over jezelf deelt en de reden waarom je bij gracious solliciteert, hoe beter!

Laten we eerst een kennismakingsgesprek inplannen om zo gracious te introduceren, de rol nader toe te lichten en jou als professional te leren kennen. We verwelkomen je graag bij ons op kantoor.

Tijdens de interview fase (van maximaal twee rondes), zullen we je informeren zodra we besloten hebben of we graag verder willen gaan. We zien graag wat je in huis hebt, dit doen we door middel van een assessment.