Online Advertising Specialist (Den Haag/Amsterdam)

Solliciteer nu

Bij gracious houden we van mensen met passie voor hun specialisme. Haal jij je energie uit het behalen van online successen? Wil je met jouw expertise de mooiste merken verder uitbouwen? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Zien mensen jou als dé specialist op het gebied van Online Advertising? Check dan snel onze vacature!

wat ga je doen.

Als Online Advertising Specialist werk je vanuit een cross-channel strategie. In de praktijk betekend dit dat je dagelijks bezig bent met verschillende online marketing kanalen zoals: SEA (Google Ads en Microsoft Ads), Google Shopping, vergelijkingssites, affiliate netwerken, marketplaces, social advertising en display.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van onze awesome brands. Je houdt de focus op KPI’s en rapporteert continu de resultaten aan jouw klanten, maar denkt daarnaast mee met de klant om groei te realiseren. Je ontzorgt jouw klant op gebied van online marketing, en verrast de klant door nét dat stapje verder te denken. 

In het Marketing & Optimization team ben je een belangrijke schakel tijdens crossmediale campagnes. In dergelijke projecten neem je de rol van strateeg op je en werk je samen met het project team van A tot Z een onderbouwde online marketing strategie uit. Samen met je collega's spoor je kansen op voor (potentiële) klanten, en stelt vervolgens samen een strategisch voorstel op.

wie jij bent.

💻 Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Online Advertising Specialist of vergelijkbare functie;

😎 Je weet als geen ander weg te vinden in Google Ads, Google Shopping, Microsoft Ads en Google Analytics;

📊 Je bent data gedreven en haalt hierdoor dagelijks het maximale uit je accounts;

💚 Je bent een echte teamspeler, maar kan ook zelfstandig aan een project werken;

🕵🏽 Je bent resultaat- en klantgericht en hebt een analytisch vermogen met oog voor details;

⭐️ Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast is het extra leuk als je over het volgende beschikt:

📱 Je beschikt over kennis en ervaring met feed management (b.v. via Channable) voor o.a. Google Shopping;

📈 Je hebt kennis van de optimalisatie tool Optmyzr.

wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🍏 awesome gear. Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🥳 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elk jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werkfamilie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoren in Den Haag en Amsterdam. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

koffie?

Binnen gracious hechte wij veel waarde aan een transparant wervingsbeleid. Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken. Hoe meer je over jezelf deelt en de reden waarom je bij gracious solliciteert, hoe beter!

Laten we eerst een kennismakingsgesprek inplannen om zo gracious te introduceren, de rol nader toe te lichten en jou als professional te leren kennen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor

De laatste stap is het maken van een case en/of assessment. Vinden we elkaar awesome? Dan pakken wij de confetti en verwelkomen we je heel graag bij de gracious family!