Frontend Developer (Den Haag/Amsterdam)

Solliciteer nu

Voor ons kantoor in Den Haag of Amsterdam zijn wij op zoek naar een Front-end Developer. Samen met de rest van het team bouw je aan de beste oplossingen voor onze partners. Jij bent de spil zijn tussen design en backend en weet hoe je prachtige designs kan omzetten in goed functionerende platforms.

wat ga je doen.

Samen met jouw collega developers ga jij creatieve ontwerpen realiseren en werk jij mee aan maatwerk applicaties voor verschillende toffe klanten. Met het multidisciplinaire team bepaal je per klant de aanpak. De ene keer ga je all out op de user experience met behulp van React om een super snelle applicatie te bouwen en de andere keer bouw je door op een solide codebase.

Je werk graag met React en Next.js maar bent niet bang om nieuwe technologieën te proberen. Als een andere developers even willen sparren vragen sta je voor je team klaar. Je werkt nauw samen met andere developers in je team. 

onze stack. 

Wij werken voornamelijk met de volgende technieken: 

 • React
 • Next.js
 • TypeScript
 • GraphQL
 • Styled Components
 • Apollo
 • Storybook

wie jij bent.

 • Je hebt 2+ jaar relevante en professionele front-end ervaring;
 • Je bent niet back-end schuw en je kent de basis coding principes;
 • Ervaring met het gebruik van SASS en/of SCSS;
 • Je hebt ervaring met responsive design en development;
 • Je hebt ervaring met het gebruik van en schrijven in ReactJS of andere JS frameworks, zoals VueJS;
 • Ervaring met agile development en versiebeheer (GIT);
 • Kennis van unit-, integration- en regression testing;
 • Je bent altijd opzoek naar de nieuwste technieken, zoals bijv. ThreeJS;

wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🍏 awesome gear. Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🥳 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elke jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werkfamilie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

Mocht je al meer willen weten over werken bij gracious kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Enthousiast? Klik dan snel op de knop! 👇

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag en in Amsterdam. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

koffie?

Binnen gracious hechte wij veel waarde aan een transparant wervingsbeleid. Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken. Hoe meer je over jezelf deelt en de reden waarom je bij gracious solliciteert, hoe beter!

Laten we eerst een kennismakingsgesprek inplannen om zo gracious te introduceren, de rol nader toe te lichten en jou als professional te leren kennen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor

De laatste stap is het maken van een case en/of assessment. Vinden we elkaar awesome? Dan pakken wij de confetti en verwelkomen we je heel graag bij de gracious family!