Project Manager

Solliciteer nu

Uiteenlopende wensen, behoeften en benodigdheden van verschillende belanghebbenden? Tegenstrijdige belangen? Geen tijd? Te weinig budget? Als jouw antwoord op deze vragen is “Dat eet ik als ontbijt!” dan nodigen wij jou uit om bij ons te komen eten. Als Project Manager is het belangrijk om evenwicht te creëren tussen de disciplines development, design en marketing en te balanceren tussen klanten, collega’s en externe partijen. 

Een regelaar met een hart voor internet en mensen

Als Project Manager coördineer je alle energie in het project tot een samenhangend eindproduct binnen de kwaliteitseisen van de klant. Als Project Manager speel je hierin een belangrijke en centrale rol. Je denkt mee met de klant om van projecten een succes te maken. Tegelijkertijd baken je de uit te voeren werkzaamheden af door grenzen aan te geven en durf je nee te zeggen. Je luistert naar de klant en weet dit te vertalen naar oplossingen die aansluiten bij de expertise van jouw collega’s. 

Je houdt de communicatie op gang en draagt zorg voor een up-to-date projectadministratie. Je houdt het overzicht en hebt continu de controle over alle uitdagingen en afspraken. Dit omdat “time to market” voor internetprojecten cruciaal is. Jij kan inschatten wat belangrijk is om het project te laten slagen door prioriteiten te stellen. Zodat complexe vraagstukken met een simpel antwoord opgelost kunnen worden. Ze zeggen dat hij niet bestaat, maar voor jou wel – jouw heilige graal is namelijk de welbekende: tijd, kwaliteit en budget driehoek en deadlines is de religie die je aanhangt. 

Functievereiste 

 • Je beschikt over HBO of WO denkniveau;
 • Je hebt daarnaast relevante ervaring met hedendaagse project manager methodieken;

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en professionele werk ervaring als digital Project Manager;
 • Je hebt een scherpe blik op de peilers: tijd, kwaliteit, budget en scope;
 • Je kunt zelfstandig multidisciplinaire projecten managen;
 • Je hebt kennis van nieuwe ontwikkelingen binnen het volledige digitale landschap;
 • Je kunt eenvoudig klantvragen vertalen naar duidelijke wensen en behoeften;
 • Je bent in staat om projecten op te delen in minimum viable products, prototypes en iteraties;
 • Je beschikt over een onophoudelijke drive om jezelf voortdurend te ontwikkelen;
 • Je bent oplossing- en klantgericht en hebt een analytisch vermogen met oog voor details;
 • Je bent een echte teamspeler en samenwerken is jouw tweede natuur;
 • Je hebt een hoge mate van vakmanschap;
 • Je beschikt over en straalt de juiste expertise uit en durft te innoveren; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Beste recruiters, wij kunnen het prima zelf. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.