PHP Developer (Den Haag/Amsterdam)

Solliciteer nu

Als PHP Developer bij gracious durf je, net als onze partners en collega's, anders te zijn. Jij zorgt voor oplossingen die onze opdrachtgevers versteld doen staan en een nieuw licht op hun merk werpt. Dit doe je niet alleen maar samen met een ervaren team van digital marketeers, developers en designers. Jij zorgt binnen dit team ervoor dat de oplossing niet bij een idee blijft maar echt tot leven komt.

wat ga je doen.

Een scherpe blik en veel verfrissende ideeën: als developer bij gracious ben je iedere dag bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteiten en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

We zoeken echt iemand die elke dag weer veel energie de mooiste wilt dingen bouwen voor onze partners. Je werkdag bestaat bij gracious ongeveer uit het volgende:

 • Sterke online platforms en websites bouwen
 • Onze partners helpen om nog meer digitaal succes te behalen
 • Samen met je de gracious collega’s werken aan de mooiste merken
 • Continu meehelpen om de dienstverlening van gracious te verbeteren

wie jij bent.

Binnen gracious houden we van vakidioten: jouw hart gaat sneller kloppen van mooie technologie. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft. Jij hebt van je hobby je werk gemaakt en werkt vanuit energie en enthousiasme.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, jouw motivatie en ervaring is voor ons belangrijker dan een diploma;
 • Jouw code is makkelijk te onderhouden en overdraagbaar naar andere developers;
 • Ruime ervaring met PHP en SQL wordt gewaardeerd;
 • Ervaring met Scrum en Git is mooi meegenomen;
 • Basiskennis van GNU/Linux omgevingen;
 • Goede kennis van OOP en MVC frameworks (Symfony, Laminas of een ander framework is zeker een pré).

wat je bij ons nog meer kan.

Als developer moet je constant blijven doorleren en jezelf verder ontwikkelen, ook hier helpen wij je mee! Van begin tot eind heb je de ondersteuning van de rest van je team. Resources nodig om iets te experimenteren? Ook hier geven wij de ruimte voor.

 • Je mag naar conferenties, zowel online als offline. Denk aan Symfony Con, Dutch PHP Conference, PHP Benelux, etc
 • Certificaten halen, studeren tijdens werktijd om vervolgens je Google Cloud Architect certificaat te halen? Geen probleem! Of ga je toch liever voor een ander certificaat? Het kan allemaal!
 • Talks geven, wil je zelf naar een conferentie toe om daar zelf als spreker te staan onder de vlag van gracious? Top! Wij helpen je er mee en geven je de tijd om het voor te bereiden!
 • Is alleen Developer zijn niet genoeg? Wil je ook de Devops kant op? Wij leren jou omgaan met Google Cloud en alle ins en outs die je nodig hebt voor je nieuwe rol!

wat wij bieden.

Wanneer je aan de slag gaat bij gracious en voor onze partners wil je dat natuurlijk doen onder goede voorwaarden. Hieronder alvast een voorproefje van wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🐧 awesome gear. Je eigen linux Laptop, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🥳 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elk jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werk familie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hoverboards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekent werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoorvilla te Den Haag. Daarnaast een passend salaris mét secundaire voorwaarden. Gracious biedt je een werksfeer waarin je voortdurend wordt uitgedaagd om beter te worden. Door het afwisselende werk wordt je elke dag geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

koffie?

Binnen gracious hechten wij veel waarde aan een transparant wervingsbeleid. Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken. Hoe meer je over jezelf deelt en de reden waarom je bij gracious solliciteert, hoe beter!

Laten we eerst een kennismakingsgesprek inplannen om zo gracious te introduceren, de rol nader toe te lichten en jou als professional te leren kennen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor.

Tijdens de interview fase (van maximaal twee rondes), zullen we je informeren zodra we besloten hebben of we graag verder willen gaan. We zien graag wat je in huis hebt, dit doen we door middel van een assessment.