Project Manager ( Den Haag/ Amsterdam)

Solliciteer nu

Als projectmanager bij gracious weet je altijd onze opdrachtgevers versteld te doen staan met jou scherpe blik en servicegerichte houding. Je werkt samen met een ervaren team van digital marketeers, developers en designers die jij zó rond jou projecten weet te faciliteren dat de wens van de opdrachtgevers echt tot leven komt.

wat ga je doen.

Als projectmanager coördineer je alle energie in het project tot een samenhangend eindproduct binnen de kwaliteitseisen van de klant. Jij speelt hierin een belangrijke en centrale rol. Je denkt mee met de klant om van projecten een succes te maken. Tegelijkertijd baken je de uit te voeren werkzaamheden af door grenzen aan te geven en durf je nee te zeggen. Je luistert naar de klant en weet dit te vertalen naar oplossingen die aansluiten bij de expertise van jouw collega’s. 

Je houdt de communicatie op gang en draagt zorg voor een up-to-date projectadministratie. Je houdt het overzicht en hebt continu de controle over alle uitdagingen en afspraken. Jij kan inschatten wat belangrijk is om het project te laten slagen door prioriteiten te stellen, zodat complexe vraagstukken met een simpel antwoord opgelost kunnen worden. 

wie jij bent.

Uiteenlopende wensen en behoeften? Tegenstrijdige belangen? Geen tijd? Te weinig budget? Dat zijn voor jou geen uitdagingen. Jij kent het reilen en zeilen van projectmanagement binnen wereld van digital agencies. 

Om succesvol te zijn als projectmanager binnen gracious is het volgende van belang:

  • Ervaring met het managen van Agile en Waterfall projecten en kennis van tools als Jira en Confluence, etc.
  • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring bij een agency of kleinere projectorganisatie. 
  • Een scherpe blik op de scope van jou projecten (denk aan: tijd, kwaliteit, budget), je makkelijk overview houden van veel complexe processen en hierdoor goed zelfstandig multidisciplinaire projecten managen.
  • Beschikken over en uitstralen van de juiste expertise.

Tot slot vinden wij het van belang dat gracious blijft innoveren. We willen graag koploper van de markt blijven. Jij wilt ons helpen met innovatie en optimalisatie, binnen de projecten die je faciliteert én met interne processen binnen gracious.

wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🍏 awesome gear. Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🎂 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elke jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werkfamilie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

wie wij zijn.

Werken bij gracious betekend werken voor het leukste en snelst groeiende digital agency van Nederland. Klinkt als een privilege, nietwaar? Gracious biedt een afwisselende functie in een creatief en technisch team met enthousiaste collega’s in een prachtige kantoor in Den Haag en in Amsterdam. Daarnaast een passend salaris met hele fijne secundaire voorwaarden. Kortom, niet alleen wij worden er beter van, maar ook jij!

Er is binnen ons team ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s op de werkvloer en zorg dat jouw idee niet bij een idee blijft. Getting things done and build awesome brands! Wij geloven in het delen van kennis. Aan jou de taak om je collega’s te inspireren. Naast al het harde werken, is er bij gracious ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Wij hechten heel veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Daarom organiseren wij elke maand onvergetelijke borrels en events. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over je lunch, want ook hier hebben wij aan gedacht.

koffie?

Binnen gracious hechte wij veel waarde aan een transparant wervingsbeleid. Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken. Hoe meer je over jezelf deelt en de reden waarom je bij gracious solliciteert, hoe beter!

Laten we eerst een kennismakingsgesprek inplannen om zo gracious te introduceren, de rol nader toe te lichten en jou als professional te leren kennen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor

De laatste stap is het maken van een case en/of assessment. Vinden we elkaar awesome? Dan pakken wij de confetti en verwelkomen we je heel graag bij de gracious family!