Campaign Developer

Solliciteer nu

Heb jij een voorliefde voor het leukste kanaal, en overigens in veel van de gevallen één van de belangrijkste kanalen, e-mailmarketing? Wil jij werken met een team dat geobsedeerd is door prestatie en optimalisatie? Wil jij omringd worden door designers, developers en marketeers zodat je kunt leren van andere disciplines en werken voor de leukste merken? Groen licht!

wat ga jij doen.

Gaat jouw campaign developer hart sneller kloppen van de technische kant van e-mail marketing? Je denkt in HTML en CSS. Je kunt designs omzetten in responsive e-mail templates en je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van e-mailmarketing. Plus je bent je bewust van de verschillende e-mail cliënts. Heb jij een onophoudelijke drive en doorzettingsvermogen? Je houdt van een uitdaging en bent oplossingsgericht.

wie jij bent.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring op het gebied van e-mailmarketing;
  • Ervaring met e-mailmarketing software (zoals Copernica, Clang of Selligent);
  • Een expert op het gebied van HTML (5) en CSS (3);
  • Je kunt van a-tot-z responsive e-mail templates ontwikkelen (ook bekent met media queries en table stacking);
  • Je bent niet schuw voor PHP Smarty en Javascript;
  • Basiskennis van Adobe Creative Suite (zoals Photoshop) en Sketch;
  • Analytisch vermogen met oog voor details;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

wat wij bieden.

Wanneer je aan de slag gaat bij gracious en voor onze partners wil je dat natuurlijk doen onder goede voorwaarden. Hieronder alvast een voorproefje van wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🍏 awesome gear. Je eigen Apple Macbook, Apple gear, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🎂 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elke jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werkfamilie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hover boards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.


koffie?

Binnen gracious hechte wij veel waarde aan een transparant wervingsbeleid. Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken. Hoe meer je over jezelf deelt en de reden waarom je bij gracious solliciteert, hoe beter!

Laten we eerst een kennismakingsgesprek inplannen om zo gracious te introduceren, de rol nader toe te lichten en jou als professional te leren kennen. Wij verwelkomen je graag bij ons op kantoor

De laatste stap is het maken van een case en/of assessment. Vinden we elkaar awesome? Dan pakken wij de confetti en verwelkomen we je heel graag bij de gracious family!